Greitai paruošiamas užkandis puikiai tik vakarėliui ir tikrai bus daug geriau nei kokie čipsai ar dar kokie velniai 🙂 Naminis maistas vistiek sveikesnis.
Sūrio lazdelės

Ingredientai
- Miltai - 115 g
- Sviestas - 70 g
- Druska - žiupsnelis
- Karis - 0.5 a. š.
- Permezano sūris - 50 g
- Kiaušinis - 1 vnt.
- Aguonos - papuošimui
Kaip gaminti ?
- Išsijoju miltus, druską ir karį. Dedu kambario temperatūros sviestą ir sukapoju peiliu, kol nebelieka sviesto gabalėlių.
- Suberiu sūrį, išmaišau. Galiausiai dedu 3/4 kiaušinio (likusią dalį pasilieku užtepimui). Išmaišau kiaušinį. Geriausia naudoti tą patį kapojimo būdą. Kai masė tampa vientisa, padarau rutuliuką ir dedu maždaug pusvalandžiui į šaldytuvą.
- Įkaitinu orkaitę iki 180 laipsnių.
- Tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų iškočioju tešlą. Supjaustau juostelėmis ir dedu ant kepimo popieriumi dengtos skardos. Aptepu kiaušiniu ir pabarstau aguonomis.
- Kepu maždaug 15-20 minučių.
Naujausi komentarai