Paprastos, bet ne tokios kaip parduotuvėje, o šiek tiek pagražintos ir paskanintos bandelės su dešrelėmis
Bandelės su dešrelėmis
Ingredientai
Kaip gaminti ?
Recepto ingidientuose nerašiau kiekių vien todėl, kad sunku apsakyti kiek reikia, jei norisi gaminti daugiau bandelių. Principe, kiek bandelių, tiek dešrelių, tiek dešlos skritulėlių, tiek putpelės kiašinėlių. 😉
- Tešlą pirkau jau paruoštą, todėl nereikėjo net kočioti, tačiau būna įvairių, todėl atminkite, kad tešlos storis turėtų būti kokie 4-5mm
- Pasiemu didesnę stiklinę ir pasidarau skritulėlius iš tešlos.
- Vieną dešrelė naudosiu vienam skritulėliui. Nupjaunu dešrelės kampučius, tuomet ją visą supjaustau griežinėliais (nors gal tiksliau sakyti įpjaunu, nes svarbu, kad visi gabalėliai nepasileistų (matosi foto žemiau)).
- Susuku dešrelę ratu ir dedu ant tešlos. Tada į tarpučius, kurie prasiskėtė, lengvai su mediniu pagaliuku (galima naudoti ir dantų krapštuką) įspaudžiu tešlą. Taip susikabina tikra gėlytė.
- Į viduriuką šiek tiek pabarstau smulkiai tarkuoto sūrio ir papuošiu putlepės kiaušiniu.
- Dedu į įkaitiną orkaitę iki 180-190 laipsnių. Kepu apie 15min arba kol švelniai ir gražiai apskrus.
Naujausi komentarai