Ateina draugai, bet nėra laiko ruošti vakarienės? Pateikiu greitą būdą kaip išsisukti 🙂 Paruošite viską vos per kelias minutes, o kol keps vištiena, galėsite susitvarkyti kambarius, pasiruošti stalą ir laukti svečių.
Viščiukų sparneliai

Ingredientai
- Vištienos spareliai - 1 kg
- Apelsinas - 1 vnt.
- Greipfrutas - 0.5 vnt.
- Maille Dijon grūdėtos garstyčios - 2 š.
- Medus - 2 š.
- Himalajų druska - žiupsnelis
Kaip gaminti ?
- Įkaitinu orkaitę iki 190 laipsnių.
- Vištienos sparnelius suplaunu šaltu vandeniu, sudedu į gilų indą. Ištepu medumi, grūdėtomis gartyčiomis, pabarstau druska.
- Supjaustau apelsiną griežinėliais. Dalį jų dedu į kepimo maišelį, ant jų - vištieną, o kitą dalį supjaustau smulkesniais gabalėliais ir dedu ant viršaus kartu su greipfrutais.
- Kepiau apie 45 minutes. Patiekiau su saldžiarūgščiai gaiviomis obuolių ir ruccola salotomis.
šiandiena su šiais bandysime skristi vakarienės metu. išbandysime =]
Valio 🙂 Sėkmingo skrydžio!