Pavasaris! Jau norisi daržovių, gaivos, imti visas įmanomas gėrybes, kurios jau auga sode ar darže. Parsivežusi iš uošvienės puntą super šviežių svogūnų laiškų, kasdien norisi juos valgyti ir naudoti visur, kur įmanoma. 🙂 Pridėjau dar ridikėlių ir štai gradi užkandėlė!
Čia turbūt net ne receptas, o daugiau apti idėja, bet surašau žemiau, ką naudojau.
Skanaus!
Užkandėlė su ridikėliais
Ingredientai
- Šviesi ciabatta duona - kelios riekelės
- Sviestas - duonos patepimui
- Svogūnų laiškai - pagal skonį
- Ridikėliai - keli vnt.
- Druska - pagal skonį
Kaip gaminti ?
- Duoną supjaustau nedidelėmis riekelėmis.
- Užtepu sviesto, pabarstau himalajų jūros druska.
- Smulkiai supjaustau svogūnų laiškus.
- Sviestuotu paviršiumi priglaudžiu prie pjaustytų svogūnų laiškų, kad geriau priliptų.
- Uždedu griežinėliais pjaustytus ridikėlius.
- Ir tada jau valgau. 🙂
Naujausi komentarai