Braunio receptų jau daug esu pridėjusi, bet taip mėgstu šokoladą, kad vis negaliu sustoti galvoti kokį dar naują braunio receptą įkelti. 🙂 Šį kartą pasitelkiau į pagalbą Kit-Kat šokoladukus su juodojo šokolado galjumi. Pyragas ypatingai skanus kol šiltas, nes vafliai trapūs, o nuo jų tirpstantis šokoladas tirpo burnoje.
Receptas tikrai paprastas ir lengvai pagamins bet kokio amžiaus kepėjas, tik va šokolado reikės daug. 🙂 Skanaus!
Braunis su Kit-Kat šokoladu
Ingredientai
- Kiaušiniai - 2 vnt.
- Cukrus - 1 a. š.
- Sviestas - 200 g
- Juodasis šokoladas - 200 g
- Miltai - 100 g
- Kit-kat - 500 g
Kaip gaminti ?
- Kiaušinius išplaku su cukrumi.
- Inde, kaitiname ant vandens garų, ištripdau juodąjį šokoladą ir sviestą (pasilieku šaukštą sviesto kepimo formos patepimui).
- Abi mases sumaišau, pridedu miltus.
- Sviestu ištepu kepimo indą, pilu dalį tešlos, sudėlioju Kit-Kat šokoladuko juosteles ir užpilu likusią tešlos dalį.
- Įkaitintoje orkaitėje iki 175 laipsnių kepiau 22 minutes.
Naujausi komentarai