Šis pavasarinis pyragas buvo keptas Velykų proga. O pavasarinis todėl, kad jis šviesus (kakaviniai/ šokoladiniai man daugiau žieminiai) ir aguonos man primena vasarą.
Pavasarinis pyragas

Ingredientai
- Nerafinuotas kokosų aliejus - 100 g
- Baltas cukrus - 200 ml
- Kiaušiniai - 3 vnt.
- Aguonos - 60 g
- Juodojo šokolado gabalėliai - 100 g
- Miltai - 220 g
- Pasukos - 250 ml
Kaip gaminti ?
- Orkaitę įkaitinu iki 160 laipsnių.
- Kambario temperatūros kokosų aliejų ištrinu su cukrumi. Po vieną įmušu kiaušinius (vis paplakdama).
- Sudedu miltus, išplaku mikseriu. Supilu pasukas.
- Įmaišau aguonas, šokolado gabalėlius (draže).
- Kepimo indą ištepu sviestu ir kepu apie 50 minučių.
Naujausi komentarai