Naminiai čipsai super paprastai ir greitai pagaminami! Rozmarinas ir druska suteikia labai gerą skonį, kuris tinka tiek užkandžiaujant prie alaus ar vyno taurės, tiek kramsnoti vienus. Na ir svarbiausia – nekaloringi! 🙂 Na bent jau tikrai nesulyginami su tradiciniais čipsais iš parduotuvės.
Naminiai čipsai

Ingredientai
- Lavašas - 1 vnt.
- Druska - 1 a. š.
- Džiovinti rozmarinai - 2 š.
- Alyvuogių aliejus - 3 š.
Kaip gaminti ?
- Lavašą supjaustau nedideliais gabalėliais. Aptepu lašeliu aliejaus.
- Kiekvieną gabalėlį pabarstau druska (svarbu nepersistengti:) čia jos turi būti labai labai nedaug).
- Pabarstau smulkiais rozmarinais (šį kartą naudojau parduotuvėje pirktus džiovintus rozmarinus iš prieskonių skyrelio, nes jie smulkesni).
- Dedu ant kepimo popieriaus ir kepu orkaitėje apie 5 minutes, kol gražiai paruduos. Optimali kepimo temperatūra - 180 laipsnių.
- Valgyti atvėsusius.
Naujausi komentarai