Ingredientai
Kaip gaminti ?
- Miltus ir kepimo miltelius išmaišau dideliame inde. Sudedu riešutus, cukrų, kiaušinius sviestą ir viską maišome porą minučių.
- Sudedu tarkuotas morkas ir maišau dar porą minučių, kol masė taps vientisa.
- Tešlą padalinu į popierines formeles.
- Orkaitė turi būti iš anksto įkaitinta iki 180 laipsnių. Tada kepu apie 25 minutes.
Kai keksiukai visiškai atvėsta, gaminu kreminę viršūnėlę, papuošimą.
- Ištirpdau baltajį šokoladą.
- Kol jis vėsta, kambario temperatūros sviestą sutrinu su cukraus pudra.
- Ir kai atvėsta šokodas jį sumaišau su cukraus ir sviesto mase.
- Kreminę masę dedu į konditerinį švirkštą, papuošiu keksiukus ir uždedu po puselę graikinio riešuto.
Labai gražiai atrodo! Net neabejoju,kad ir skanu, bent man morkų desertai labai patinka 🙂