Vieną vakarą niekaip negalėjau sugalvoti ko noriu… Ir kokoso, iš šokolado, ir kažko saldaus, o gal nelabai saldaus… Na būna tokių dienų, kai kažko nori, bet turbūt iš tiesų niekonenori… 🙂
Taip ir gimė šis receptas – nelabai saldūs kokoso ir kakavos keksiukai.
Kokoso ir kakavos keksiukai
Ingredientai
- Savaime iškylantys miltai - 175 g
- Kepimo milteliai - 1 š.
- Kakava - 50 g
- Grietinėlė (35%) - 70 g
- Tepamas sūris President - 70 g
- Cukrus - 175 g
- Kiaušiniai - 2 vnt.
- Kokoso drožlės - 310 g
- Migdolų drožlės - papuošimui
Kaip gaminti ?
- Miltus, kepimo miltelius ir kakavą gerai išmaišau šaukštu.
- Išplaku grietinėlę, sumaišau su President tepamu sūriu ir cukrumi.
- Abi mases sumaišau, sudedu kiaušinius, kokoso drožles ir viską išplaku.
- Pasiruošiu keksiukų formeles. Dedu tešlą, ant viršaus pabarstau migdolų drožlėm ir kepu apie 40 min.
- Vuolia! Palaukiame kol atvės ir galime valgyti. 🙂
Naujausi komentarai