Šis receptas tikrai nėra kažkuo ypatingas, bet galbūt kažkam tai bus idėja, kaip dar galima skaniai papusryčiauti. Dievinu avižinę košę, dažnai ją gardinu vaisiais. Šį kartą man į pagalbą pagardinimui atėjo kivi. 🙂
Kivi košė

Ingredientai
Kaip gaminti ?
- Užkaičiu puodą su vandeniu. Sudedu avižas (aš naudoju sveikas avižas, man daug skaniau, bet virti reikia ilgiau tokias).
- Kai sušyla, įdedu žiupsnį druskos.
- Verdu vis pamaišydama kokias geras 20 minučių. Košė turi gerai suvirti , jei reikia, galim įpilti paildomai vandens.
- Kai išveda, dedu į lekštes ir šalia patiekiu supjaustytą (gerai sunoksusį, kad būtų saldus) kivį.
taip gaiviai atrodo, pabandysiu 🙂