Turbūt visi klasikinio tinginio mėgejai ir smaližiai sutiks su manimi, kad kartais taip norisi naujų skonių, bet kartu atrodo, kad nieko paprastesnio ir tobulesnio nėra už mėgstamą tinginį ir ai.. neverta vėl bandyti rizikuoti. BET! Tik ne šį kartą! Patikėkite, šis baltas tinginys tikrai vertas jūsų dėmesio, laiko gamininant, o skonis – paskanavimo!
Pigesnis, paprastesnis, greičiau pagaminamas ir (gal net) skanesnis!
Baltas tinginys
Ingredientai
- Saldūs krekeriai - 400 g
- Sviestas - 200 g
- Kondensuotas pienas - 1 indelis
Kaip gaminti ?
- Taip, teisingai. Sausainių tikrai laužyti nereikia 🙂
- Kondensuotą pieną ir sviestą kaitiname maišant, kol masė tampa vientisa ir šiek tiek sutirštėja.
- Suberiame sausainius, išmaišome.
- Dedame į maišelius, suslėgiame, kad neliktų oro. Atvėsusias "dešras" dedame į šaldytuvą.
- Palaukiame minimum 3 valandas kol gerai sustings (geriausia palaikyti per naktį) ir voila! Galime smaližiauti!
Top
Kiti panašūs receptai:
Naujausi komentarai