Dar vienas receptas gimęs Anglijoje 🙂
Atsikėlėme anksti, bet šaldytuvas nuo maisto įvairovės nelūžo… Kiaušiniai, sūris, pomidoriukai ir keli salotų lapai. Jei atvirai, gamindama buvo prastesnės nuomonės apie šį patiekalą, nei valgant. O rezultate skonis buvo tikrai labai puikus. Kodėl angliška kiaušinienė? Nes, kaip minėjau, receptas gimė Anlgijoje ir kiaušiniai angliški 🙂 … na ir sūris suteikia gerokai daugiau sotumo. O viskas, kas yra sočiau, man asocijuojasi su angliškais pusryčiais. 🙂
Žodžiu, rekomenduoju išbandyti! Mano aprašytas produktų kiekis – 1 asmeniui.
Angliška kiaušinienė

Ingredientai
- Kiaušiniai - 2 vnt.
- Druska - žiupsnelis
- Juodieji pipirai - žiupsnelis
- Lydytas sūris - 1 lapelis
- Bree sūris - 1 skiltelė
- Slyviniai pomidoriukai - 2 vnt
- Ruccola (gražgarstė) - sauja
- Aliejus - 1 š.
Kaip gaminti ?
- Į įkaitintą keptuvę pilu aliejų.
- Mušu kiaušinius, apibarstau druska, pipirais. Kai šiek tiek apkepa, ant viršaus dedu per pusę perpjautą bree sūrį (būna tokie su karvute ir jau supakuoti iš karto trikampėliais, tai vat čia ir naudojau tą vieną trikampėlį 🙂 ). Šalia dedu ir kitą lydyto sūrio lapelį, kuris irgi būna supakuotas...
- Uždengiu keptuvę ir dar pakepu šiek tiek, kol sūriai išsilydo.
- Lėkštėje serviruoju kartu su pomidoriukais, ruccola ir kitom mėgiamom salotom. Skanaus 🙂
Naujausi komentarai